Ons assortiment

De groentebranche is als geen ander afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Een slecht, koud en nat voorjaar zal leiden tot een minder goed product. Het aanbod is sterk afhankelijk van klimaat, teelt en transport.

De hoofdmoot van artikelen is onder strenge milieukeur eisen geteeld, in binnen-, alsook in het buitenland. Vaste prijzen zijn voor deze groep producten niet af te geven. Is het aanbod groot en de vraag klein, zal dit leiden tot goedkoper product, en andersom. Aardbeien en asperges met Kerstmis zullen dus duurder zijn dan in het voorjaar en zomer. Omdat Beijers Groente & Fruit zelf de inkoop regelt bij diverse grossiers is het aanbod groot. Het assortiment is dus enorm. Een winkel als de onze zal alles in het werk stellen om de consument te leveren wat hij of zij wenst. De prijs is dan van ondergeschikt belang. De prijs/ kwaliteitverhouding moet wel in orde zijn. Regelmatig kunt u profiteren van aanbiedingen.

Hoe is de assortimentsopbouw?

  • Alle leverbare groenten & fruit in onbewerkte vorm.
  • Alle leverbare paddestoelen, in onbewerkte vorm.
  • Een groot aanbod in aardappelen.
  • Alle beschikbare tuinkruiden. (niet alles op voorraad, maar mits leverbaar binnen 1 dag in de winkel.)
  • Exoten van over de hele wereld in onbewerkte vorm
  • Veel verschillende bewerkte producten zoals salades, soepen, maaltijden en maaltijdcomponenten en panklare producten

Een groot deel van het assortiment bestaat uit een bewerkt product. Geproduceerd onder de hoogste normen op voedselveiligheid. Uiteraard in eigen beheer, eigen keuken en naar eigen receptuur gemaakt, zonder gebruik van toevoegingen zoals, houdbaarheidsmiddelen, kleurstoffen etc En…iedere dag vers..Klaar voor gebruik, gewassen en gesneden.