Onze werkwijze

Omdat wij geloven in een goede kwaliteit van onze producten, behandelen we deze ook met de uiterste zorg. Het ambacht van de groenteboer staat ons erg aan en wat belangrijk is, is dat we weten wat we verwerken. Veel van onze salades en andere producten worden daarom nog handmatig bewerkt. Het is tijdrovender, maar stukken beter voor veel groente en fruitsoorten.

Sommige producten worden bij ons bewerkt met de meest moderne machines, die allemaal voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen en  Arbo normen. Dit doen wij zo kostenbewust mogelijk te werken, zodat u de beste producten heeft tegen een mooie prijs. Dat bedoelen wij met betaalbare superkwaliteit.

Ons vriendelijk, deskundig en hulpvaardig personeel, zijn het gezicht van de zaak. Een advies of tip, hoort er natuurlijk bij. Het maken van salades, maaltijden, soepen of fruitmanden is een leuke manier om je vakmanschap te tonen.

Om te kunnen voldoen aan de nieuwste HACCP wetgeving hebben we vakcursussen gevolgd en besteden we veel tijd aan het bewaken van dit voedselveiligheidssysteem. Continu aanpassen en bewaken van het arbeidsproces, van goederenontvangst tot en met de verkoop aan de consument. Alleen werken met hoogwaardige topkwaliteit. Het gebruik van kleur- geur- of smaakstoffen en ook houdbaarheidsmiddelen is uit den boze.