1

Kies

Kies de lekkerste maaltijden of maaltijdcomponenten uit op onze bestellijst. Vergeet vooral niet direct je broodbestelling door te geven. Wij bezorgen dan ook jouw broodbestelling van De Gebackerij in Deurne.

2

Bestel

Bestel de maaltijden via mail: info@groenteboerbeijers.nl of via whapsapp: 0493-317628.

3

Ontvang

Op woensdag bezorgen we jouw bestelling kosteloos bij je thuis.

4

Geniet!

Geniet van de gezonde en overheerlijke maaltijden. Ambachtelijk en speciaal voor u bereid in onze eigen keuken!

Gezond

Zoals met zoveel dingen in het leven: De basis moet goed zijn. Je moet voldoende bewegen, je afval scheiden, op tijd je belastingaangifte doen, een goede nachtrust hebben en gezond en gevarieerd eten. Veel dingen moet je zelf doen, maar met het eten, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk het gezondste spul in huis: Vitaminen, mineralen, vezels en koolhydraten.

Vier gebruiksmogelijkheden van prei? Wanneer kun je de lekkerste appels kopen? Wat moet je eten als je in verwachting bent? Wij hebben de kennis in huis om u het beste “medicijn” mee te geven. En dat medicijn kent dan (bijna) geen bijwerkingen en we hebben ook nog het lekkerste in huis. Van eigen bodem of van ver weg, bij ons scoor je altijd de gezonde producten.

Gemakkelijk

Eet je iedere week hetzelfde, weet je eens niet wat je moet koken of zoek je andere toepassingen van een product? Weet je niet wat op welk moment lekker is, wil je eens iets anders dan de standaard “erpel, groente en vlees” of wil je de lekkerste soepgroenten? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken zodat je je tijd anders kunt verdelen, kun je er bij ons voor kiezen of je onze prachtige producten gesneden en gewassen te kopen. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag. Alles wat je bij ons gesneden of gekookt ziet, komt onbewerkt bij ons binnen en wij snijden alles in eigen keuken, volgens eigen ontwikkelde recepturen met de modernste machines.

Genieten

Hoog in ons vaandel staat genieten, met een grote G. Want dat onze producten gezond zijn, dat weten wij en dat weet jij ook vast wel. Je hebt ook al kunnen lezen dat we al onze producten gebruiks- of eet klaar aan kunnen leveren. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat hetgeen je eet, verrekkus lekker moet zijn. Ook daar ligt onze kracht, want wij hebben de contacten om de lekkerste appels, peren, nectarines, mandarijnen, aardappels enzovoorts in huis te hebben.

Kies je er voor om ons maar 1 keer per week te willen zien (kunnen we ons niet voorstellen, maar goed) vraag ons dan welk fruit of groente je moet kiezen om een week lang te genieten van het lekkerste eten zodat je die week ook lekker door komt.