Voorstellen

Home / Voorstellen

Kort maar krachtig: Dé Groenteboer uit de Stationsstraat in Deurne. Hoe we daar toe komen? Leest vooral onze geschiedenis!

3 generaties Groenteboer

Vanuit het venten van groenten en fruit zijn ons opa en oma Beijers, Martien en Tonia, in 1954 een buurtsuper begonnen in de Stationsstraat in Deurne. In de loop van de jaren werd de buurtsuper steeds meer groentewinkel, maar de flessen melk, pudding en Exota prijkten ook op de talrijke schappen.

In 1983 namen ons pa en ma, Christ en Franca, de winkel over en maakten de groenten en fruit steeds meer tot hoofdmoot en de salades en de zakken gesneden groente en groentemixen deden hun intrede. Niet veel later werden de gaspitten en de stoomoven gevonden om ook vers te kunnen koken.

In 2009 was de tijd voor onze Willem rijp. Hij wilde graag het stuur in handen nemen om de winkel voort te zetten en met trots de naam Beijers voor de komende jaren te waarborgen. Ook in 2009 is onze Thijs met het virus besmet geraakt. Zoals je kunt lezen, zijn we een echt familiebedrijf. Als je in de winkel komt, kom je zomaar een van ons tegen en krijg je adviezen, gevraagd en ongevraagd, uiteraard helemaal voor nop 😉

Overzicht groenteboer Deurne

Team Beijers

Wie kun je tegenkomen?

Willem Manders

Eigenaar en chef productie. Alle lekkere salades, soepen en maaltijden komen van zijn hand. Geen klus te groot, iedere dag voor de zon op is, staat hij al te snijden, mengen, koken en verpakken. Zijn hobby’s? Zijn vrouw, zijn werk, Spanje en Netflix.

Sylvia Manders

Eigenaresse, vrouw van Willem en financieel genie. Sylvia zorgt er voor dat alles op kantoor klopt, zodat de jongens in de winkel en snijderij volle bak vooruit kunnen.

Thijs Manders

Chef winkel, broertje van Willem en groentegek. Fruit vindt hij wat lastiger, maar voor kersen, frambozen en aardbeien mag je hem altijd wakker maken! Heb je vragen over groente en fruit, spreek hem gerust aan want dat bolleke zit boordevol informatie. Wat hij niet direct weet, daar gaat hij naar opzoek en je hebt, meestal binnen een uur, antwoord.

Franca Manders

Ons mam, rots in de branding, orde en netheid als prioriteit met stip op 1. Moet zich staande zien te houden tussen het ‘Mannelijk geweld’ wat Groentebroers heet.

Teun Philipsen

Een beetje de broer die we nooit gewild hebben ;-). Teun is na zijn stage bij ons blijven plakken en werkt al enkele jaren bij ons. De meesterknecht van onze Willem, eindbaas mengen en afwegen. Er is niemand die zo snel zakjes in kan pakken.

Assortiment en werkwijze

Het is voor ons onmogelijk om alle soorten groente en fruit op voorraad te hebben. Niet alleen qua soorten, maar ook qua smaken, beschikbaarheid en betaalbaarheid. Zo is het niet te doen om dè seizoensgroente bij uitstek buiten het seizoen in huis te hebben: Asperge. Wat we wel hebben, is het, voor de tijd van het jaar, meest lekkere groenten en fruit. Hartje zomer heerlijke kersen, aardbeien, nectarines Hollandse boontjes en bloemkolen. In de winter hebben we de allerlekkerste sinaasappels, mandarijnen, kool, spruitjes enzovoorts in huis.

Alle bewerkte producten die je in onze koelingen ziet, maken we zelf. De soepen, salades, maaltijden, roerbakgroente- of soepgroentemixen. Allemaal uit eigen keuken. Daar zijn we wel erg trots op. Ook van onze bewerkte producten hebben we zo onnoemelijk veel soorten; het zou onmogelijk zijn om deze altijd op voorraad te hebben. Omdat we een ontiegelijke hekel hebben aan nee zeggen, kunnen we altijd zorgen voor uw lekkerste salade. Geeft u ons 1 dag de tijd en we hebben hem voor je! Bestel dus, mocht je niet teleurgesteld willen worden, door een telefoontje, mailtje, loop binnen of kijk en klik eens in onze webshop.